Infiintata inca din anul 2016, compania ROINSTAL PROFESIONAL SRL are ca obiect principal de activitate comertul online pentru echipamente HVAC.
Sediul companiei este in Constanta, Str. Soseaua din Vii, Nr.42A, unde exista atat birouri cat si un depozit.
In portofoliul companiei sunt peste 100.000 de produse.

Magazinul online al companiei este www.roinstal.com, unde sunt listate aproximativ 40.000 de produse. 
Echipamentele firmei sunt livrate atat pe intreg teritoriul Romaniei cat si la nivel international.

 

Experienta si profesionalismul, o echipa de ingineri cu experienta in domeniu, orientarea spre client, au determinat multe firme din domeniul instalatiilor, firme de executie/montaj instalatii sa gaseasca in firma Roinstal un furnizor de incredere pentru produsele de care au nevoie.

 

Magazinul online www.roinstal.com este proprietatea firmei SC ROINSTAL PROFESIONAL SRL,  cu Sediul in Constanta, Soseaua din Vii, Nr.42 A, Numar de Inregistrare la Registrul Comertului : J13/1224/2016, Cod Fiscal RO 36050395, Capital Social 46.000 RON. 

'Firma' si 'Sigla' - Roinstal - sunt Marci Inregistrate la OSIM (Oficiul De Stat Pentru Inventii si Marci) cu Numarul de marca 145486 iar toate drepturile de utilizare apartin proprietarului.

 

Noi, echipa www.roinstal.com, suntem intotdeauna prezenti pentru a-ti asculta cerintele si parerile. Ne calificam prin profesionalism in relatiile cu publicul, rapiditatea livrarilor si seriozitate.

Ne dorim sa va bucuram cu serviciile de calitate pe care le oferim.

Magazinul online www.roinstal.com este si va fi in continua dezvoltare, incercam sa tinem pasul cu evolutia cerintelor dumneavoastra oferindu-va cele mai noi tehnologii din domeniu.

Prioritatea noastra este sa le oferim clientilor nostri servicii de inalta calitate si sa construim relatii comerciale puternice, benefice si durabile.

Succesul nostru este datorat profesionalismului si orientarii spre nevoile clientilor nostri.