Firma - ROINSTAL 

 

Magazinul online www.roinstal.com este proprietatea firmei SC ROINSTAL PROFESIONAL SRL,  cu Sediul in Constanta, Soseaua din Vii, Nr.42 A, Numar de Inregistrare la Registrul Comertului : J13/1224/2016, Cod Fiscal RO 36050395, Capital Social 46.000 RON. 

'Firma' si 'Sigla' - Roinstal - sunt Marci Inregistrate la OSIM (Oficiul De Stat Pentru Inventii si Marci) cu Numarul de marca 145486 iar toate drepturile de utilizare apartin proprietarului.

 

Suntem o firma romaneasca specializata in comercializarea echipamentelor de instalatii pentru constructii. Comercializam intreaga gama de produse pentru incalzirea si racirea atat a spatiilor rezidentiale cat si a celor industriale. Oferta noastra de produse include peste 30.000 de articole, pe care le puteti gasi in magazinul nostru online www.roinstal.com , echipa noastra de ingineri va ofera consultanta tehnica de specialitate in alegerea produselor de care aveti nevoie.

 

Am hotarat sa oferim sansa de a beneficia de serviciile unui magazin online, unei game mai largi de persoane.

Vom lucra in continuare la cresterea imaginii site-ului dar si a numarului si diversitatii produselor tocmai pentru a va surprinde pozitiv, pentru a va mentine viu interesul si pentru a va facilita navigarea pe www.roinstal.com

Noi, echipa www.roinstal.com, suntem intotdeauna prezenti pentru a-ti asculta cerintele si parerile. Ne calificam prin profesionalism in relatiile cu publicul, rapiditatea livrarilor si seriozitate.

Ne dorim sa va bucuram cu serviciile de calitate pe care le oferim.

Magazinul online www.roinstal.com este si va fi in continua dezvoltare, incercam sa tinem pasul cu evolutia cerintelor dumneavoastra oferindu-va cele mai noi tehnologii din domeniu.

Prioritatea noastra este sa le oferim clientilor nostri servicii de inalta calitate si sa construim relatii comerciale puternice, benefice si durabile.

Succesul nostru este datorat profesionalismului si orientarii spre nevoile clientilor nostri.