Nu ați găsit produsul dorit? Vă rugăm să ne lăsați numărul de telefon și vă contactăm în cel mai scurt timp
Catalog de produse

Roinstal - Incalzire in pardoseala

În perioada 30 noiembrie - 4 decembrie firma noastra este inchisă, vă asteptăm începand cu 5 decembrie. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Incalzire in pardoseala

 

Efectuam montaj pentru incalzirea in pardoseala cu agent termic in toata tara.

Personalul nostru este specializat, avand experienta de peste 20 de ani in acest domeniu !

Va rugam sa ne contactati pentru orice informatii la numerele de telefon : 0745 49 75 25 / 0756 55 33 55 

 

De ce sa spunem DA sistemelor de incalzire in pardoseala?!

Aceste sisteme nu au nevoie de intretinere si mentenanta precum au caloriferele clasice sau cele electrice. Cu ajutorul termostatelor inteligente, programabile, si al senzorilor de pardoseala aveti un control deplin si fara efort asupra intregului sistem. Puteti sa o porniti si opriti oricand doriti si puteti sa o programati sa porneasca inainte de a ajunge acasa pentru a gasi un camin confortabil si primitor in serile de iarna. In plus aveti la dispozitie mai mult spatiu si optiuni de design. Pentru ca incalzirea prin pardoseala face inutile caloriferele si tevile clasice, castigati foarte mult spatiu in casa pe care il puteti utiliza asa cum va doriti. Avand in vedere ca incalzirea prin pardoseala functioneaza excelent cu o varietate mare de pardoseli, aveti la dispozitie nenumarate optiuni de design interior.

Deoarece incalzirea prin pardoseala nu determina aerul din camera sa se miste de sus in jos, astfel aerul respirat este mult mai sanatos, lipsit de praf sau particule daunatoare. In general, primii care isi instaleaza incalzire prin pardoseala sunt parintii cu copii, persoanele care sufera de alergii sau astm, sau persoanele care au unele probleme respiratorii.

Circulatia corecta a aerului si faptul ca el nu devine uscat si inconfortabil fac din incalzirea prin pardoseala o alegere excelenta pentru cei care isi doresc o calitate crescuta a vietii si un stil de viata sanatos.

Ca orice sistem nou introdus intr-o locuinta sistemul de incalzire in pardoseala cu agent termic se concentreaza in jurul a doua probleme principale: costurile de instalare si timpul necesar instalarii.
Este dificil de estimat cat costa sa instalati un sistem de incalzire prin pardoseala, dar va trebui proiectat un buget atunci cand decideti sa introduceti acest sistem in casa. Discutia cu specialistii nostrii va ajuta sa primiti o estimare de pret reala. Costurile depind de destul de multe variabile. Ca si necesar de materiale site-ul nostru va ofera sisteme complete de incalzire Magnum, grupuri de pompare si de amestec pentru incalzire in pardoseala, distribuitoare - colectoare cu pana la 15 circuite, cutii pentru distribuitoare, termostate speciale, debitmetre si altele, intr-un cuvant, toata gama de echipamente de care aveti nevoie.

Partea buna este ca, desi va trebui sa cheltuiti niste bani, va veti recupera investitia destul de repede, prin economiile pe care le veti face in viitorul apropiat. In plus, pe confort si sanatate nu se poate pune un pret.

In functie de proiectul dumneavoastra, de dimensiunea locuintei si de multe alte variabile, timpul necesar instalarii poate dura intre doua zile si o saptamana. Unele variatiuni depind de tipul de pardoseala pe care il veti aplica deasupra, de obstacolele cu care se vor intalni specialistii in timpul montajului etc. Cu toate acestea, o echipa de profesionisti va rezolva aceste probleme destul de repede.

Trebuie sa va ganditi si la lucrarile de modernizare pe care este posibil sa fie nevoie sa le faceti inainte si dupa instalare – incalzirea prin pardoseala in intreaga casa reprezinta un proiect de modernizare si renovare complex, care se leaga de alte lucrari ce ar putea deveni necesare. Specialistii nostri va pot consilia eficiente si in acest sens.

Daca vreti sa aflati mai multe detalii despre cum functioneaza incalzirea cu agent termic in pardoseala si de ce este recomandat acest tip de incalzire, echipele noastre de specialisti va stau la dispozitie. V-am pregatit o categorie speciala in cadrul site-ului nostru unde gasiti toate produsele necesare incalzirii in pardoseala si va putem recomanda deasemenea echipe de montaj specializate in astfel de lucrari.