Centrala termica in condensatie Ariston Cares Premium 30 EU - 30 kW

Centrala termica in condensatie Ariston Cares Premium 30 EU - 30 kW

Ținând cont de contextul actual prețurile și stocurile se confirma prin e-mail : office@roinstal.com
ProducătorAriston
Cod intern
RO201600002338
Disponibilitate:Stoc epuizat
SKU
ARICARES30
Estimare cost transport
Județ *:
Oraș *:
Cant. *:
Mai multe informații
BrandAriston
Transport GratuitNu
Greutate [kg]32
Interval puteri [kW](3) 29-35
Boiler incorporatNU
Putere [kW]30
Grosime [cm]31
Lungime [cm]74
Latime [cm]40
PIF GratuitaDA
Kit evacuare inclusDA
Vas de expansiuneDA
Produce apa caldaDA
Boiler [litri]NU
Tensiune de alimentare [V]230
Grad de protectie electricaX5D
Consum electric [W]115
Debit ACM13,2 L/MIN (ΔT=30°C)
Putere maxima [kW]30.6
Garantie[luni]36
Cod internRO201600002338

 

CARES PREMIUM - Centrala termica murala cu condensare completa

 

CARES PREMIUM - EFICIENŢĂ ENERGETICĂ

• Datorită tehnologiei condensării, Cares Premium asigură o reducere de până la 35% a valorii facturii de gaz, în comparaţie cu o centrală termică convenţională cu o vechime de 10 ani.

• Spre deosebire de o pompă convenţională, pompa complet modulantă garntează o reducere cu până la 30% a consumului de energie electrică.

 

CARES PREMIUM - DESIGN ŞI TEHNOLOGIE

• Centrala Cares Premium are un design italian atractiv, cu atenţie deosebită la detalii.

• Noul afişaj LCD este foarte uşor de utilizat și permite afişarea completă şi gestionarea condiţiilor de funcţionare a centralei.

• Configuraţia internă complet restructurată asigură o instalare şi întreţinere mai simple şi mai rapide, reducând pe termen lung costurile de întreţinere.

 

CARES PREMIUM - CONFORT

• Datorită schimbătorului de căldură pentru A.C.M. beneficiezi de apă caldă menajeră într-un timp scurt.

• Prin adăugarea unui cronotermostat poţi controla ușor temperatura în funcţie de necesităţi.

• Datorită vasului de expansiune cu capacitate mare şi geometriei optimizate a schimbătorului de căldură, centrala termică este adecvată și pentru încălzirea unor suprafeţe mari.

 

CARES PREMIUM - CALITATE

• Noua configuraţie internă din metal sporeşte rezistenţa centralei Cares Premium, asigurând o durată foarte lungă de viaţă a echipamentului şi un nivel maxim de rezistenţă în timp.

• Cares Premium a fost testată la funcţionare maximă timp de 11.000 de ore, în cele mai dificile condiţii de funcţionare, pentru a spori calitatea centralei termice și fiabilitatea acesteia în timp.

• Adăugarea unor filtre pe returul instalaţiei de încălzire protejează centrala termică împotriva acumulării impurităţilor din apă, iar funcţia de evacuare a aerului protejează împotriva acumulării aerului.

• Utilizarea sistemelor antiblocare previne îngheţul şi formarea calcarului, protejând astfel nu doar centrala termică murală, ci întregul sistem.

Scrie-ți părerea!
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm să intri în cont sau să iți faci un cont

Disclaimer produs

Pentru orice nelamuriri legate de produsele din subcategoria Incalzire, va rugam nu ezitati sa contactati unul dintre reprezentantii nostri de vanzari. Preturile afisate in site-ul nostru sunt exprimate in LEI si includ TVA.
Pozele produsului Centrala termica in condensatie Ariston Cares Premium 30 EU - 30 kW au caracter orientativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, acestea sunt conforme cu datele producatorilor sau distribuitorilor autorizati; Acestea pot fi modificate fara o instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pentru pretul produsului. Toate promotiile prezente pe Roinstal sunt valabile in limita stocului disponibil.
Echipa Roinstal face eforturi permanente pentru a elimina orice posibile erori din aceasta pagina. Fiecare produs prezentat in site-ul nostru beneficiaza de garantia specifica, garantia reala data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.