Nu ați găsit produsul dorit? Vă rugăm să ne lăsați numărul de telefon și vă contactăm în cel mai scurt timp
Catalog de produse

ARZATOR GAZ ELCO PROGRESIVE VG 5.950 DP d1"1/2-Rp2" KL - roinstal.com

0745 497 525
0723 553 355
0756 553 355
Program de lucru:
Luni – Vineri : 9.00 – 17.30
ARZATOR GAZ ELCO PROGRESIVE VG 5.950 DP d1

ARZATOR GAZ ELCO PROGRESIVE VG 5.950 DP d1"1/2-Rp2" KL

19448 lei TVA inclus
Disponibilitate : În stoc
Perioada de garanție
24 luni
Cod articol producător
PROELCOVGD5.950KL11/2
Producator

Estimare cost transport

Greutate per bucată : 30 Kg
Adaugă in coș

Specificații tehnice

Presiune gaz
50 mbar
Vana gaz
Dungs MB-VEF 420
Tip de functiomare
2 trepte progresive
Platforma electronica
Thermowatt
Cap de ardere
Cap lung
Tip de combustibil
Gaz
Putere termica minima arzator
170 kW
Putere termica maxima arzator
950 kW

Descriere produs

ARZATOR GAZ ELCO PROGRESIVE VG

 

ELCO  va ofera o gama larga de arzatoare care sa corespunda diverselor aplicatii individuale si comerciale, dispunand de o tehnologie de combustie optima si care respecta principiile protectiei mediului inconjurator.

VECTRON - combinatia perfecta intre experienta si inovatie.

Prin intermediul seriei VECTRON, ELCO va ofera o gama de produse care inglobeaza mai mult de 80 de ani de experienta in dezvoltarea arzatoarelor de toate marimile.

Toate arzatoarele din seria VECTRON au urmatoarele caracteristici: consum economic, montaj, reglaje si intretinere facile – toate inglobate intr-un excelent produs ingineresc.

  • Modelele noii generatii sunt echipate cu un display integrat care contine o interfata interactiva.
  • Navigarea in meniu este facila si intuitiva.
  • Setarea pozitiei camelor se face digital.
  • Reglarea arzatoarelor este foarte precisa.
  • Gama de puteri este cuprinsa intre 14,5 si 2150 kW.
  • Arzatoarele pot functiona intr-o treapta, in doua trepte sau modulant.
  • Modularea puterii se poate face pneumatic sau electronic.

Mai mult chiar, este posibila modificarea turatiei ventilatorului pentru a reduce consumul de energie electrica si pentru a compensa eventuala compozitie variabila a gazelor de ardere.

Experienta dobandita datorita echipei de profesionisti, ne-a permis sa punem la punct o noua generatie de arzatoare cu performante imbunatatite, o mai mare precizie si fiabilitate a reglajelor.

Toate fazele proiectarii, dezvoltarea si fabricatia sunt organizate conform Normelor Europene EN 676 referitoare la arzatoare. Arzatoarele ELCO sunt fabricate conform normelor ISO 9002 de asigurare a calitatii, certificata de AFAQ. Marcajul afisat pe toate arzatoarele ELCO atesta conformitatea cu Directivele Europene in domeniu, in special cu Directiva 92/42 CEE referitoare la randament, atunci cand sunt instalate pe cazane.

 Arzatoarele VG2.120 DP, VG2.160 DP si VG2.210 DP sunt arzatoare cu emisii scazute de poulanti rezultate in urma arderilor de gaz si de gaz propan.

Designul si functiile acestor arzatoare indeplinesc cerintele standardului EN 676.

Instalarea, punerea in functiune si lucrarile de intretinere trebuie sa fie efectuate de catre personal autorizat care va respecta toate indicatiile, directivele si specificatiile relevante.

Ele pot functiona alaturi de toate tipurile de cazane care sunt in conformitate cu EN 303 sau pot fi folosite alaturi de generatoarele de aer cald care sunt in conformitate cu DIN 4794 sau DIN 30697 si care se incadreaza in gama lor de putere.

Pentru orice alt tip de utilizare trebuie solicitat acordul ELCO. Arzatoarele VG1.120 DP, VG2.160 DP si VG2.210 DP sunt arzatoare in doua trepte progresive, complet automatizate, de tip monobloc.

Designul special al capului de ardere, cu recircularea interna a gazelor arse, permite reducerea emisiilor poluante.

Arzatoarele se incadreaza in clasa de emisii 3, in concordanta cu EN676 si respecta reglementarile legislatiei nationale pentru mediu:

  • AT: KFA1995, FAV1997
  • CH: LRV2005
  • DE: 1.BImSChV

Valorile emisiilor pot varia, in functie de dimensiunile si sarcina camerei de ardere, in functie de sistemul de ardere (cazane cu 3 drumuri de fum si cazane cu flacara intoarsa). Pentru valorile garantate indicate, trebuie respectate conditiile dispozitivelor de masura, tolerantele si higrometria.

 

Alte produse din categorie

Disclaimer produs

Pentru orice nelamuriri legate de produsele din subcategoria Arzatoare gaz, va rugam nu ezitati sa contactati unul dintre reprezentantii nostri de vanzari.
Preturile afisate in site-ul nostru sunt exprimate in LEI si includ TVA.

Pozele produsului ARZATOR GAZ ELCO PROGRESIVE VG 5.950 DP d1"1/2-Rp2" KL au caracter orientativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. 
Specificatiile tehnice sunt informative, acestea sunt conforme cu datele producatorilor sau distribuitorilor autorizati; Acestea pot fi modificate fara o instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pentru pretul produsului. 
Toate promotiile prezente pe Roinstal sunt valabile in limita stocului disponibil. 
Echipa Roinstal face eforturi permanente pentru a elimina orice posibile erori din aceasta pagina. Fiecare produs prezentat in site-ul nostru beneficiaza de garantia specifica, garantia reala data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali. 

Review-uri și comentarii

Nu există review-uri introduse. Fii primul care adaugă un review!
Adaugă review-ul tău