Nu ați găsit produsul dorit? Vă rugăm să ne lăsați numărul de telefon și vă contactăm în cel mai scurt timp
Catalog de produse

BUTELIE DE EGALIZARE FARA IZOLATIE RACORD 2'' F 9 MC/H TIEMME 3160035

0745 497 525
0723 553 355
0756 553 355
Program de lucru:
Luni – Vineri : 9.00 – 17.30
BUTELIE DE EGALIZARE FARA IZOLATIE RACORD 2'' F 9 MC/H TIEMME 3160035

BUTELIE DE EGALIZARE FARA IZOLATIE RACORD 2'' F 9 MC/H TIEMME 3160035

1015.6 lei TVA inclus
Disponibilitate : În stoc
Perioada de garanție
24 luni
Cod articol producător
PROTIEMME3160035
Producator

Estimare cost transport

Greutate per bucată : 12 Kg
Adaugă in coș

Specificații tehnice

Presiune maxima
10 Bar
Domeniul temperatura
100 °C
Debit maxim
9 mc/h
Racord
50 DN

Descriere produs

 

BUTELIE DE EGALIZARE FARA IZOLATIE RACORD 2'' F 9 MC/H TIEMME 3160035

 

Separatorul hidraulic art.7165 se foloseste pentru separarea hidraulica a circuitului primar (generator de caldura) de circuitul secundar (utilizator) compensand eventuale diferente de debit sau de pierderi de sarcina.

In completarea functiei primare a separatorului (art.7165), datorita de geometriei particulare, ajuta la separarea aerului si a eventualelor impuritati sau deseuri continute in instalatie.

In acest scop, separatorul este prevazut cu o supapa de aerisire si robinet golire / incarcare.

In cazul in care separatorul se foloseste cu fluide reci (climatizare), este posibila izolarea utilizand carcasa din polietilena reticulata expandata (art. 7165ISOL).

SPECIFICATII TEHNICE

 • Temperatura maxima de exercitiu: 110°C (100°C cu isolatie)
 • Presiune maxima de exercitiu: 10bar
 • Corp separator: Otel FE360 vopsit cu pulberi epoxidice
 • Carcasa pentru izolare: Polietilena reticulata expandata

Operare

 • Separatorul hidraulic poate fi utilizat pe sisteme de climatizare in care circuitul principal pentru apa calda, compus din una sau mai multe cazane cu circulatie relevanta pompa, este conectat la mai multe circuite secundare cu pompe de circulatie.
 • Datorita presiunilor diferite intre circuitele principale si cele secundare, mai ales daca presiunea se poate schimba in circuitul secundar (in cazul comutatorului pompei oprit deoarece s-a atins temperatura necesara in camera) se pot intampla mai multe probleme.
 • Pentru a evita aceste probleme, este suficient sa introduceti separatorul hidraulic intre cele doua circuite care creeaza o zona cu pierderi de presiune scazute, ceea ce permite circuitele primare si secundare pentru a fi independente hidraulic.
 • In aceste conditii, debitul fiecarui circuit depinde numai de debitul specific al pompei evitand orice influenta datorata conexiunii in serie.
 • Introducerea separatorului hidraulic debitul circuitului secundar circula numai atunci cand este pompa relevantam activat, permitand sistemului sa atinga cerintele de incarcare specifice la acel moment.
 • Cand pompa circuitului secundar este oprita, in circulatie nu exista circulatie circuit deoarece debitul circuitului principal este ocolit de separatorul hidraulic.
 • Acest lucru functioneaza si in starea opusa.
 • Separatorul hidraulic este un dispozitiv care permit conectarea unui circuit de alimentare cu debit constant cu un circuit de distributie cu debit variabil.

Documentație tehnică

Alte produse din categorie

Disclaimer produs

Pentru orice nelamuriri legate de produsele din subcategoria Butelii de egalizare, va rugam nu ezitati sa contactati unul dintre reprezentantii nostri de vanzari.
Preturile afisate in site-ul nostru sunt exprimate in LEI si includ TVA.

Pozele produsului BUTELIE DE EGALIZARE FARA IZOLATIE RACORD 2'' F 9 MC/H TIEMME 3160035 au caracter orientativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. 
Specificatiile tehnice sunt informative, acestea sunt conforme cu datele producatorilor sau distribuitorilor autorizati; Acestea pot fi modificate fara o instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pentru pretul produsului. 
Toate promotiile prezente pe Roinstal sunt valabile in limita stocului disponibil. 
Echipa Roinstal face eforturi permanente pentru a elimina orice posibile erori din aceasta pagina. Fiecare produs prezentat in site-ul nostru beneficiaza de garantia specifica, garantia reala data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali. 

Review-uri și comentarii

Nu există review-uri introduse. Fii primul care adaugă un review!
Adaugă review-ul tău