Nu ați găsit produsul dorit? Vă rugăm să ne lăsați numărul de telefon și vă contactăm în cel mai scurt timp
Catalog de produse

CONTROLER PENTRU POMPA RECIRCULARE EUROSTER 11 E - roinstal.com

0745 497 525
0723 553 355
0756 553 355
Program de lucru:
Luni – Vineri : 9.00 – 17.30
CONTROLER PENTRU POMPA RECIRCULARE EUROSTER 11 E

CONTROLER PENTRU POMPA RECIRCULARE EUROSTER 11 E

318.09 lei TVA inclus
Disponibilitate : Comandă acum
Perioada de garanție
12 luni
Cod articol producător
PROEUROSTER11E
Producator

Estimare cost transport

Greutate per bucată : 3 Kg

Specificații tehnice

Gama de produs
Controler pompe

Descriere produs

 

CONTROLER PENTRU POMPA RECIRCULARE EUROSTER 11 E

 

EUROSTER 11E este un controler electronic pentru pompele de apa din sistemele de incalzire.

El poate fi folosit ori pentru controlul pompei de recirculare a agentului termic (AT) in sisteme de incalzire centrala cu cazane pe combustibil solid, ori pentru controlul pompei de apa care alimenteaza boilerul de apa calda menajera (ACM).

 • 1. in cazul in care este folosit pentru controlul pompei de recirculare a sistemului de incalzire (modul AT), functia ansamblului controler-pompa este de a produce circularea fortata a apei din circuitul de incalzire pentru instalatii cu cazane neechipate cu sistem de control al pompei.
 • Senzorul extern al controlerului foloseste pentru masurarea temperaturii apei din instalatia de incalzire.
 • La sistemele de incalzire centrala echipate cu cazan pe combustibil solid, controlerul va opri functionarea pompei in momentul in care flacara se va stinge in interiorul cazanului.
 • Controlerul asigura protejarea cazanului impotriva aparitiei condensului acid, prin faptul ca nu permite functionarea pompei de circulatie la o temperatura a agentului termic mai mica decat temperatura setata.
 • Acest lucru mentine permanent cazanul la o temperatura ridicata, temperatura la care aparitia condensului este redusa.
 • 2. in cazul in care este folosit pentru controlul pompei care alimenteaza boilerul de apa calda menajera (modul ACM), functia controlerului este de a mentine constanta temperatura apei din boiler.
 • Astfel controlerul nu permite functionarea pompei la o temperatura a apei mai mare decat temperatura setata.

EUROSTER 11E este echipat cu un sistem ANTISTOP, pentru a preveni griparea rotorului pompei in perioadele inactive.

Daca trec mai mult de doua saptamani fara ca pompa sa functioneze, controlerul va porni pompa pentru o perioada de 30 de secunde.

Pentru a putea sa indeplineasca aceasta functie, controlerul trebuie lasat deschis si pe timpul verii.

INSTALAREA

 • 1. Pentru modul AT (Agent Termic), senzorul controlerului va fi fixat pe teava (cupru) de iesire a apei din cazan (tur), direct pe teava, cat mai aproape de cazan posibil.
 • 2. Pentru modul ACM (Apa Calda Menajera), senzorul controlerului va fi introdus in boiler in teaca pentru senzor (la modele de boilere care au prevazuta din constructie teaca de imersie pentru senzorul de temperatura) sau se poate monta direct pe teava de iesire a apei.   
 • Controleaza functionarea pompelor de apa din instalatia de incalzire sau pompele de apa care alimenteaza boilerul de ACM.

Specificatii:

 •  Intervalul de masurare temperaturii: 10ºC - 80ºC
 •  Alimentare 230V AC
 •  Curentul maxim 5 A AC

Documentație tehnică

Alte produse din categorie

Disclaimer produs

Pentru orice nelamuriri legate de produsele din subcategoria Regulatoare electronice, va rugam nu ezitati sa contactati unul dintre reprezentantii nostri de vanzari.
Preturile afisate in site-ul nostru sunt exprimate in LEI si includ TVA.

Pozele produsului CONTROLER PENTRU POMPA RECIRCULARE EUROSTER 11 E au caracter orientativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. 
Specificatiile tehnice sunt informative, acestea sunt conforme cu datele producatorilor sau distribuitorilor autorizati; Acestea pot fi modificate fara o instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pentru pretul produsului. 
Toate promotiile prezente pe Roinstal sunt valabile in limita stocului disponibil. 
Echipa Roinstal face eforturi permanente pentru a elimina orice posibile erori din aceasta pagina. Fiecare produs prezentat in site-ul nostru beneficiaza de garantia specifica, garantia reala data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali. 

Review-uri și comentarii

Nu există review-uri introduse. Fii primul care adaugă un review!
Adaugă review-ul tău