Nu ați găsit produsul dorit? Vă rugăm să ne lăsați numărul de telefon și vă contactăm în cel mai scurt timp
Catalog de produse

Cos de fum ceramic Schiedel Uni Plus 20 finisat - H total=10 ml

În perioada 30 noiembrie - 4 decembrie firma noastra este inchisă, vă asteptăm începand cu 5 decembrie. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Cos de fum ceramic Schiedel Uni Plus 20 finisat - H total=10 ml

Cos de fum ceramic Schiedel Uni Plus 20 finisat - H total=10 ml

13914 lei TVA inclus
Disponibilitate : În stoc furnizor
Ținând cont de contextul actual prețurile și stocurile se confirma telefonic
Perioada de garanție
360 luni
Cod intern
RO202200002885
Cod articol producător
PROSCHIEDELUNI20F10
Producator

Estimare cost transport

Greutate per bucată : 930 Kg

Specificații tehnice

Diametru interior
20 cm
Dimensiunea exterioara
36x36 cm
Inaltime
10 m
Greutate
930 kg

Descriere produs

 

COS DE FUM CERAMIC SCHIEDEL UNI

 

SCHIEDEL UNI este sistemul de cos de fum ideal pentru evacuarea fumului si gazelor de ardere provenite de la surse de caldura individuale, de exemplu sobe de teracota, seminee, centrale termice, chiar si cazane de mare putere.

Sistemul SCHIEDEL UNI poate fi utilizat pentru toate tipurile de combustibil: lichid, solid si gazos.

Observatie: in cazul combustibililor gazosi, acest sistem nu se preteaza pentru modul de functionare al cazanelor in condensatie.

Cosul de fun SCHIEDEL UNI respecta ultimele exigente tehnice impuse de normele europene si prin adaptabilitate universala din punct de vedere al combustibilului utilizat ofera solutii pentru o gama larga de solicitari.

Utilizarea unui cos de fum Schiedel UNI asigura confortul si siguranta unui camin, protejand membrii familiei de posibile accidente.

Sistemul de cos de fum Schiedel UNI se utilizeaza pentru evacuarea cu tiraj natural a fumului si a gazelor de ardere provenite de la:

 •  generatoare de caldura individuale (sobe de teracota, sobe metalice, seminee)
 •  cazane pentru instalatii de incalzire centrala
 •  instalatii termice industriale (cazane de aburi, cuptoare, crematorii, etc.)

Din punct de vedere al temperaturilor gazelor de ardere in regim normal de functionare si in situatii exceptionale, al agresivitatii reziduurilor de ardere si al condensului format in interiorul canalului de fum, acest sistem de cos se poate utiliza:

 •  pentru combustibili gazosi
 •  pentru combustibili lichizi
 •  pentru combustibili solizi

SPECIFICATII

Schiedel UNI este un sistem de cos de fum in trei straturi, realizat din elemente prefabricate cu un inalt standard calitativ, avand urmatoarea componenta:

TUBULATURA DE SAMOTA: Canalul de fum, care intra in contact direct cu reziduurile de ardere, se realizeaza din tuburi de samota de inalta calitate.

Ele se caracterizeaza prin sectiune circulara si rugozitate redusa a peretilor, rezistenta la temperaturi ridicate si la socuri termice, rezistenta la coroziune chimica, etanseitate la gazele arse si la difuzia vaporilor de apa.

Tubulatura cuprinde si elementele prevazute cu racordurile pentru usita de curatire si racordurile de fum la 45° respectiv 90°.

Lungimea de fabricare a tuburilor curente este de 33 cm.

TERMOIZOLATIA: Placile de vata minerala bazaltica asigura termoizolarea adegvata a cosului de fum, principalele caracteristici ale acestora fiind incombustibilitatea, densitatea si rigiditatea medie, precum si stabilitate termica.

Placile cu crestaturile orientate spre interior, asigura centrarea tubulaturii de samota in interiorul mantalei si permit in acelas timp si dilatarea termica libera a canalului de fum.

MANTAUA PREFABRICATA: constructia mantalei cuprinde, in afara de golul central pentru canalul de fum, canalele de ventilare naturala a termoizolatiei si canalele de armare, pentru diametrele constructive ale cosului de fum cuprinse intre Ø14 - 20 cm.

Mantaua prefabricata, cu inaltimea modulata de 33 cm, turnata din beton usor, are rolul de protectie mecanica si asigurare a stabilitatii intregului ansamblu.

AVANTAJELE SISTEMULUI SCHIEDEL UNI

 • Siguranta in exploatare:
 • eliminarea riscurilor incendiilor provocate de cosurile de fum defecte si a intoxicatiilor cu monoxid de carbon cauzate de cosurile de fum neetanse;
 • Tiraj optim:
 • asigura functionarea sursei de caldura la randament energetic maxim;
 • Durabilitate ridicata:
 • pe toata perioada de exploatare a cosului de fum, este exclusa necesitatea efectuarii unor reparatii sau interventii ulterioare costisitoare;
 • Montaj simplu si rapid:
 • costuri de instalare reduse, datorita elementelor componente prefabricate modulate;
 • Garantie 30 de ani:
 • asigurata pentru sistemele de cosuri de fum ceramice tip Schiedel, altfel spus, minim 30 de ani de siguranta si confort pentru proprietarii cosurilor de fum Schiedel.

Documentație tehnică

Alte produse din categorie

Disclaimer produs

Pentru orice nelamuriri legate de produsele din subcategoria Cosuri de fum ceramice, va rugam nu ezitati sa contactati unul dintre reprezentantii nostri de vanzari.
Preturile afisate in site-ul nostru sunt exprimate in LEI si includ TVA.

Pozele produsului Cos de fum ceramic Schiedel Uni Plus 20 finisat - H total=10 ml au caracter orientativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. 
Specificatiile tehnice sunt informative, acestea sunt conforme cu datele producatorilor sau distribuitorilor autorizati; Acestea pot fi modificate fara o instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pentru pretul produsului. 
Toate promotiile prezente pe Roinstal sunt valabile in limita stocului disponibil. 
Echipa Roinstal face eforturi permanente pentru a elimina orice posibile erori din aceasta pagina. Fiecare produs prezentat in site-ul nostru beneficiaza de garantia specifica, garantia reala data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali. 

Review-uri și comentarii

Nu există review-uri introduse. Fii primul care adaugă un review!
Adaugă review-ul tău