Nu ați găsit produsul dorit? Vă rugăm să ne lăsați numărul de telefon și vă contactăm în cel mai scurt timp
Catalog de produse

INVERTOR SOLAR VICTRON MULTIPLUS 48V/5000/70-100 - www.roinstal.com

0745 497 525
0723 553 355
0756 553 355
Program de lucru:
Luni – Vineri : 9.00 – 17.30
INVERTOR SOLAR VICTRON MULTIPLUS 48V/5000/70-100

INVERTOR SOLAR VICTRON MULTIPLUS 48V/5000/70-100

13451 lei TVA inclus
12106 lei TVA inclus
Disponibilitate : În stoc
Perioada de garanție
24 luni
Cod articol producător
PMP485021010
Producator

Estimare cost transport

Greutate per bucată : 30 Kg
Adaugă in coș

Specificații tehnice

Greutate
30 Kg

Descriere produs

 

INVERTOR SOLAR VICTRON MULTIPLUS 48V/5000/70-100

 

Invertoarele pentru panouri fotovoltaice din gama MultiPlus, printre care se afla si invertorul de tesiune 5000W, sunt invertoare cu unda sinusoidala pura.

Kiturile voltaice 24V sunt seturi de panouri fotovoltaice complete deja gandite si concepute pentru dumneavoastra, pentru care puteti opta.

Multifunctional, cu un management inteligent al puterii

Invertorul de tensiune 5000W Multiplus-ul este un invertor cu unda sinusoidala pura, un incarcator complex de acumulatori ce caracterizeaza tehnologia de incarcare adaptabila, si un comutator de CA de mare viteza, intr-o singura inchidere compacta.

Alaturi de aceste functii primare, Multiplus-ul prezinta cateva catacteristici avansate, ce vor fi punctate mai jos.

Doua iesiri de CA -Iesirea principala are functionalitate neintrerupta.

Invertorul de tensiune 5000W Multiplus preia furnizarea la consumatorii conectati in cazul unei defectiuni la retea cand puterea de sustinere sau puterea generatorului este scazuta.

Acest lucru se intampla atat de repede (in mai putin de 20 milisecunde) incat calculatoarele si alte echipamente electronice vor continua sa functioneza fara intreruperi.

Cea dea doua iesire functioneaza doar cand CA este disponibil la una dintre intrarile Multiplus-ului.

Consumatori care nu ar trebui sa descarce bateria, ca de exemplu un incalzitor de apa, pot fi conectati la aceasta iesire (a doua iesire disponibila doar modelelor cu comutator de 50A).

Teoretic, putere nelimitata datorita functionarii in paralel - pot functiona in paralel pana la 6 invertoare Multiplus pentru a atinge o putere de iesire mai mare.

De exemplu, sase invertoare Multiplus 24/5000/120, vor furniza 25 kW/ 30 kVA putere de iesire cu o capacitate de incarcare de 720 A.

Posibilitate de functionare trifazica - pe langa conectarea in paralel a invertoarelor, trei unitati din acelasi model pot fi configurate pentru o iesire trifazica.

Dar conectarea nu se limiteaza aici: pana la 6 seturi de 3 unitati pot fi conectate in paralel pentru un invertor mare de 75 kW / 90 kVA si o capacitate de incarcare mai mare de 2000 A.

Control de putere

- Power Control – Avand de a face cu puterea limitata a g eneratorului, de sprijin sau cea de la retea

- Invertorul de tensiune Multiplus este un incarcator de acumulatori foarte puternic, de aceea va absorbi foarte mult curent de la generator sau de la alt furnizor de energie (aproape 10A per 5kVA la 230VAC).

Cu panoul de control Multi poate fi setat un curent maxim de la generator sau un curent maxim de sprijin.

Multiplus va tine cont apoi de alti consumatori in CA si va folosi pentru incarcare doar curentul produs extra, prevenind astfel suprasolicitarea generatorului sau a sursei de sprijin.

PowerAssist – Amplificarea capacitatii puterii generatorului sau a puterii de sprijin - aceste caracteristici duc principiile controlului puterii la o alta dimensiune, permitand echipamentului Multiplus sa suplimenteze capacitatea sursei alternative.

Acolo unde puterea maxima este adesea necesara doar pentru o perioada limitata de timp, invertorul cu sinus pur MultiPlus asigura imediat compensarea diferentei de putere de la generator sau de la sursa de sprijin prin energie de la baterii.

Cand consumul scade, puterea neutilizata este directionata pentru incarcarea acumulatorului.

Incarcator adaptabil in 4 etape si incarcarea acumulatorilor - Iesirea principala furnizeaza o puternica incarcare sistemului de acumulatori prin intermediul software-ului avansat de “incarcare adaptiva”.

Software-ul regleaza cu precizie procesul automat in trei trepte pentru a se potrivi conditiilor acumulatorului, si adauga o a patra etapa pentru o perioada indelungata de incarcare de tip “Float”.

Procesul adaptabil de incarcare este descris amanuntit in fisa tehnica a incarcatorului “Phoenix” si pe website-ul nostru la atasamentele produselor.

Pe langa aceasta, aparatul Multiplus va incarca un al doilea acumulator utilizand o iesire de incarcare independent tip trickle, folosita in special pentru un motor sau acumulator de pornire a generatorului (aceasta iesire este disponibila doar pentru modelele de 12V si 24V).

Dupa instalare echipamentul Multiplus este gata de utilizare - daca setarile trebuie modificate, acest lucru poate fi facut in cateva minute cu o noua procedura de setare a comutatorului DIP.

Atat functionarea in paralel si cat si cea trifazica pot fi programate prin intermediul comutatoarelor DIP, fara ajutor computerizat.

Alternativ, VE.Net poate fi utilizat in locul comutatoarelor DIP.

Software-uri ca VE.Bus Quick Configure si VE.Bus System Configurator, sunt disponibile pentru configurarea unor noi si avansate caracteristici.

SPECIFICATII:

 • Dimensiuni: 444 x 328 x 240 mm;
 • Greutate invertor de tensiune: 30 kg;
 • Putere generata in CA la 25 °C: 5000VA;
 • Putere generata la 25 °C / 40 °C: 4000 /3700W;
 • Puterea de varf: 10.000W;
 • Eficienta maxima: 95%;
 • Putere la sarcina zero: 35W;
 • Protectie: a – g;
 • Gama temperaturii de operare: -20 to +50°C (racire cu ajutorul ventilatorului);
 • Umiditate (lipsa condensului): maxim 95%;
 • Standarde: EN 60335-1, EN 60335-2-29, EN55014-1, EN 55014-2, EN 61000-3-3, 2004/104/EC;
 • Garantie: 2 ani.

Alte produse din categorie

Disclaimer produs

Pentru orice nelamuriri legate de produsele din subcategoria Echipamente panouri fotovoltaice, va rugam nu ezitati sa contactati unul dintre reprezentantii nostri de vanzari.
Preturile afisate in site-ul nostru sunt exprimate in LEI si includ TVA.

Pozele produsului INVERTOR SOLAR VICTRON MULTIPLUS 48V/5000/70-100 au caracter orientativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. 
Specificatiile tehnice sunt informative, acestea sunt conforme cu datele producatorilor sau distribuitorilor autorizati; Acestea pot fi modificate fara o instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pentru pretul produsului. 
Toate promotiile prezente pe Roinstal sunt valabile in limita stocului disponibil. 
Echipa Roinstal face eforturi permanente pentru a elimina orice posibile erori din aceasta pagina. Fiecare produs prezentat in site-ul nostru beneficiaza de garantia specifica, garantia reala data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali. 

Review-uri și comentarii

Nu există review-uri introduse. Fii primul care adaugă un review!
Adaugă review-ul tău