Nu ați găsit produsul dorit? Vă rugăm să ne lăsați numărul de telefon și vă contactăm în cel mai scurt timp
Catalog de produse

REGULATOR SMILE HONEYWELL SDC3-40N - roinstal.com

0745 497 525
0723 553 355
0756 553 355
Program de lucru:
Luni – Vineri : 9.00 – 17.30
Recomandat
REGULATOR SMILE HONEYWELL SDC3-40N

REGULATOR SMILE HONEYWELL SDC3-40N

1916 lei cu TVA
1724 lei cu TVA
Disponibilitate : În stoc
Perioada de garanție
12 luni
Cod articol producător
PROHONEYWELLSDC340N
Producator

Estimare cost transport

Greutate per bucată : 3 Kg
Adaugă in coș

Specificații tehnice

Gama de produs
Controler universal

Descriere produs

 

REGULATOR SMILE HONEYWELL SDC3-40N

 

Regulatoarele Smile sunt destinate a asigura controlul functie de timp si temperatura in instalatiile de incalzire mici si medii cu compensarea temperaturii exterioare.

Regulatoarele Smile au integrat controlul temperaturii diferentiale pentru a controla un circuit solar, pot asigura controlul a 2 cazane cu rotire inteligenta si a maximum 3 circuite de incalzire din care 2 cu ventil de amestec.

Cu ajutorul celor 2 relee auxiliare se pot integra in sistem atat sistemele solare cat si cazane pe combustibil solid, o pompa de caldura (in locul unui cazan), rezervoare de acumulare sau boilere cu doua serpentine.

Regulatoarele pot comanda un cazan in condensatie cu protocol de comunicare OpenTherm (optiunea exclude controlul cazanelor on/off).

Din meniul de configurare regulatorul se poate seta pentru lucrul in sisteme de termoficare cu schimbatoare de caldura, circuite de incalzire sau boilere cu sau fara aport de la solar.

Protocolul propriu de comunicare permite interconectarea a maximum 5 regulatoare, permitand controlul unor instalatii mari (nu se conecteaza la sisteme BMS).

Algoritm de control:

Forma control: P+I (proportional + integral), reglare cu compensarea temperaturii exterioare, cu controlul temperaturii de tur si optional retur, optimizare cu senzor de ambianta instalat.

Control cazan(e):

 • timp minim de pornire ajustabil, nr. cicluri pe ora pornit /oprit ajustabil, cu sau fara rotire inteligenta, limite min/max. pentru temperaturile de functionare,
 • arzator cu doua trepte (doar la sistemele cu un cazan)
 • doua cazane/arzatoare cu control simplu on/off cu/fara rotire
 • modularea puterii unui cazan in condensatie cu protocol de comunicare OpenTherm (exclude controlul altor cazane on/off)
 • control temperatura retur cazan cu ventil de amestec (prin alocarea ieșirilor unui circuit de amestec), cu relee auxiliare pompa de bypass sau pompe injectie fiecare cazan
 • Control pompa de caldura: control simplu on/off (de ex.: temp. exterioara >+2°C, cazan oprit si P.C. pornita, <+2°C cazan pornit si P.C. oprita), realizabil cu releele auxiliare in sistemele cu surse bivalente si rezervor de acumulare, functia exclude controlul celui de-al doilea cazan
 • Control termoficare: max. 2 schimbatoare de caldura cu ventil de reglare pe primar (optiunea exclude controlul cazanelor), doar SDC12
 • Control circuite incalzire: un circuit direct cu pompa (pe temperatura cazan); maximum 2 circuite de incalzire cu ventil de amestec si pompa pentru incalzire cu radiatoare, pardoseala (curba de incalzire, temperaturi si program de timp independente pe fiecare circuit)
 • Control boiler: in paralel sau cu prioritate, pompa pentru boiler cu serpentina, pompa de recirculare ACM, pompa pentru circuit de panouri solare la boilerele cu doua serpentine
 • Control cu relee auxiliare: pompa injectie cazan, pompa bypass cazan, pompa circuit solar, ventil comutatie agent termic solar, pompa incarcare rezervor acumulare – total limitat la capacitatea regulatorului de 2 relee
 • Regimuri de lucru: automat, doar ACM, program confort continuu, economic continuu, veghe (protectie la inghet), vacanta, absent, petrecere (mentine temperatura dorita pe o durata de timp ajustabila)
 • Ceas programator: cate 3 ceasuri programatoare saptamanale pentru fiecare circuit de incalzire si A.C.M. individual
 • Trepte de comutare: 4, 3 (valori diferite) pe regimul de zi, una pe regimul de noapte.
 • Afisaj: iluminat, 2×12 caractere, text in limba romana; 7 butoane de acces frontale: service, comutare regim lucru, info, ajustare temperatura regim zi, setare temperatura regim noapte, setare temperatura ACM si masurare emisii poluante
 • Operare foarte simpla: rozeta/buton de reglaj frontal cu tehnica “apesi si rasucesti”; 3 nivele de acces parolate: utilizator, instalator, fabricant
 • Protectie elemente control: anti-inghet, anti-gripare pompa si servomotoare, anti-legionela
 • Telecomanda: cu/fara afisaj, maximum cate una pe fiecare circuit incalzire
 • Smile App (gratuit): pentru smartphone: setari (se pot salva pe USB stick sau pdf), control, și alarme (pot fi transmise la firma de service)

Date tehnice:

 • Interfata comunicare: – T2B – protocol proprietar – pentru a conecta alte regulatoare Smile, telecomenzi SDW10 sau SDW30N, modem, distanta maxima intre cea mai indepartata telecomanda si regulatorul principal poate fi de 100m
 • Conectare la internet: – via SCN10 disponibil optional, aplicație pentru smartphone gratuita, control regim funcționare, setari, service – transmitere alarme la utilizator sau la firma de service
 • Alimentare electrica: – 230Vca, 50/60Hz, putere absorbita de regulator max. 5,8VA
 • Capacitate comutare: – 4(2)A/230Vca, relee fara potential
 • Senzori compatibili: – din gama NTC 20 kΩ, vezi pagina 59, exceptiepentru colectoarele solare – Pt.1000
 • Intrari auxiliare:- pentru senzori sau contacte digitale
 • Protectie: – clasa II, IP 30
 • Dimensiuni: – 144x96x75, standard DIN

Montare:

 • pe perete sau sina DIN cu baza de montare SWS12
 • in panou cu capacul protector SCS12 sau conectorii TBS12

NOTA: regulatoarele sunt livrate fara soclu de montare

Documentație tehnică

Alte produse din categorie

Disclaimer produs

Pentru orice nelamuriri legate de produsele din subcategoria Regulatoare electronice, va rugam nu ezitati sa contactati unul dintre reprezentantii nostri de vanzari.
Preturile afisate in site-ul nostru sunt exprimate in LEI si includ TVA.

Pozele produsului REGULATOR SMILE HONEYWELL SDC3-40N au caracter orientativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. 
Specificatiile tehnice sunt informative, acestea sunt conforme cu datele producatorilor sau distribuitorilor autorizati; Acestea pot fi modificate fara o instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pentru pretul produsului. 
Toate promotiile prezente pe Roinstal sunt valabile in limita stocului disponibil. 
Echipa Roinstal face eforturi permanente pentru a elimina orice posibile erori din aceasta pagina. Fiecare produs prezentat in site-ul nostru beneficiaza de garantia specifica, garantia reala data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali. 

Review-uri și comentarii

Nu există review-uri introduse. Fii primul care adaugă un review!
Adaugă review-ul tău