Nu ați găsit produsul dorit? Vă rugăm să ne lăsați numărul de telefon și vă contactăm în cel mai scurt timp
Catalog de produse

SENZOR CU TRADUCTOR CO ANTIEX PENTRU CENTRALELE CIVIC1 SAU CIVIC 4 WATTS UR20S-CO

0745 497 525
0723 553 355
0756 553 355
Program de lucru:
Luni – Vineri : 9.00 – 17.30
SENZOR CU TRADUCTOR CO ANTIEX PENTRU CENTRALELE CIVIC1 SAU CIVIC 4 WATTS UR20S-CO

SENZOR CU TRADUCTOR CO ANTIEX PENTRU CENTRALELE CIVIC1 SAU CIVIC 4 WATTS UR20S-CO

2912 lei cu TVA
2767 lei cu TVA
Disponibilitate : În stoc
Perioada de garanție
12 luni
Cod articol producător
PROWATTSUR20S-CO
Producator

Estimare cost transport

Greutate per bucată : 1 Kg
Adaugă in coș

Specificații tehnice

Gama de produse
Detector monoxid de carbon
Sursa energie
Electric

Descriere produs

 

SENZOR CU TRADUCTOR PENTRU CO, EXECUŢIE ANTIEX, PENTRU CENTRALELE CIVIC1 SAU CIVIC 4

 

Detectoarele de gaz din seria UR20S sunt utilizate pentru detectarea gazelor inflamabile sau toxice în zone clasificate în medii industriale și cazane.

Toate modelele pot fi utilizate cu unități de comandă din seria CIVIC1 (un senzor) și unități de comandă din seria CIVIC4 (în sus la 4 senzori) sau cu alte unități de control configurate pentru a recepționa un semnal de 4-20 mA (în general, sisteme de detectare a incendiilor / intruziunilor).

Detector de gaz în carcasă metalică (modul de protecție a grupului II, categoria 3G, Ex nA IIC T6) cu lumină indicatoare stare de funcționare pentru indicarea alarmei de gaz cu ajutorul unui analog de 4-20 mA ieșire sau prag de declanșare (pre-alarmă, alarma de nivel 1 și 2, eroare) care pot fi setate liber cu DIP comutatoare.

Alimentare: 11-28 Vcc. Ieșire semnal: 4-20 mA.

O versiune protejată împotriva exploziilor este disponibil la comandă, marcat cu simbolul hexagonal ATEX și desemnarea II 2G, Ex d IIC T6.

În conformitate cu Directivele EMC 2014/30 / UE și ATEX 2014/34 / UE.II 3G, Ex nA IIC T6.

Detectoarele de gaz din seria UR20S sunt echipate cu un senzor intern care este sensibil la diferitele gaze care trebuie monitorizate.

După o perioadă de încălzire și stabilizare, în care elementul de detectare ajunge la temperatura optimă de funcționare, detectorii de gaz măsoară continuu concentrația gazului (CH4, LPG, CO în funcție de model) și generează un semnal de ieșire proporțional sau bazat pe prag .

Proporțional semnal de ieșire: semnalul de ieșire electric este proporțional cu concentrația de gaz, exprimată ca procent din LEL (limita inferioară de explozie) pentru gazele inflamabile și în părți per milion pentru gazele toxice.

Semnal de ieșire bazat pe prag: când concentrația de gaz din încăpere atinge anumite valori de prag, detectorul generează semnale de ieșire electrice.

Pragurile de concentrație a gazului sunt exprimate ca procentaj din LEL (Limita inferioară a exploziei) pentru gazele inflamabile și în părți per milion pentru gazele toxice.

Semnalul generat trebuie apoi să fie gestionat de unitățile de comandă ale seriei CIVIC (sau similare), care indică starea alarmei prin intermediul unei alarme vizuale sau sonore.

Documentație tehnică

Produse compatibile și accesorii

Alte produse din categorie

Disclaimer produs

Pentru orice nelamuriri legate de produsele din subcategoria Detectoare de gaz, va rugam nu ezitati sa contactati unul dintre reprezentantii nostri de vanzari.
Preturile afisate in site-ul nostru sunt exprimate in LEI si includ TVA.

Pozele produsului SENZOR CU TRADUCTOR CO ANTIEX PENTRU CENTRALELE CIVIC1 SAU CIVIC 4 WATTS UR20S-CO au caracter orientativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. 
Specificatiile tehnice sunt informative, acestea sunt conforme cu datele producatorilor sau distribuitorilor autorizati; Acestea pot fi modificate fara o instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pentru pretul produsului. 
Toate promotiile prezente pe Roinstal sunt valabile in limita stocului disponibil. 
Echipa Roinstal face eforturi permanente pentru a elimina orice posibile erori din aceasta pagina. Fiecare produs prezentat in site-ul nostru beneficiaza de garantia specifica, garantia reala data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali. 

Review-uri și comentarii

Nu există review-uri introduse. Fii primul care adaugă un review!
Adaugă review-ul tău