Nu ați găsit produsul dorit? Vă rugăm să ne lăsați numărul de telefon și vă contactăm în cel mai scurt timp
Catalog de produse

STATIE AUTOMATA DE DEDURIZARE NOBEL AS 1950/V DUPLEX

Call Center : 0374 49 55 33
Program de lucru: Luni – Vineri : 9.00 – 17.30
STATIE AUTOMATA DE DEDURIZARE NOBEL AS 1950/V DUPLEX

STATIE AUTOMATA DE DEDURIZARE NOBEL AS 1950/V DUPLEX

Disponibilitate : În stoc
Perioada de garanție
24 luni
Cod articol producător
PRONOBELAS1950/VDuplex
Producator

Estimare cost transport

Greutate per bucată : 770 Kg

Specificații tehnice

Tip statie
Duplex
Consum sare
48,75 kg
Racord intrare/iesire
1 ½” "
Capacitate schimb ciclica
1950 + 1950 m³ x °Fr
Presiune de lucru
2,0 ÷ 6,0 bar (200 ÷ 600 kPa)
Temperatura de lucru
5 ÷ 40°C (41 ÷ 104°F)
Alimentare electrica
220 V 50/60 Hz 10 W
Tensiune de functionare
12 V 50 Hz (transformator incorporat)
Tipul regenerarii
Volum
Volum rasina
325 + 325 litri
Debit maxim
9 m³/h

Descriere produs

 

STATIE AUTOMATA DE DEDURIZARE NOBEL AS 1950/V DUPLEX

 

NOBEL AS/V DUPLEX sunt statii automate de dedurizare cu doua coloane, cu comanda de volum a regenerarii, ce permit furnizarea continua de apa tratata.

Coloanele cu masa cationica sunt regenerate alternativ (o coloana permanent in functiune, iar cealalta in regenerare sau stand-by).

Regenerarea se programeaza in functie de volumul de apa tratata (volum imediat)

Este de asemenea posibil sa se seteze inceperea regenerarii la o ora programata (volum cu intarziere), sau la intervale programate de zile (regenerare obligatorie).

Sistemul este condus automat de catre un programator electronic, care determina pornirea regenerarii coloanei epuizate si schimbul de functii intre cele doua coloane, in functie de semnalele primite de la un debitmetru emitator de impulsuri.

Toate materialele utilizate sunt non-toxice si admise pentru contactul cu apa potabila.

Coloanele sunt realizate din rasini poliesterice ranforsate cu fibra de sticla, masa cationica (specifica pentru uz alimentar) are o capacitate de schimb ridicata si nu influenteaza negativ gradul de potabilitate al apei

Rezervorul de saramura este din polietilena atoxica anti-soc si este complet cu grila de separare si teci de protectie.

Sistemul de automatizare include doua vane de comanda din ABS, montate in partea superioara a coloanelor, precum si noul programator electronic computerizat V-DUPLEX pentru comanda automata a regenerarii.

Vanele cu membrana pentru inchiderea liniei de iesire a fiecarei coloane in timpul regenerarii si in stand-by sunt cu comanda hidropneumatica si sunt realizate din fonta.

Durata diferitelor faze ale ciclului de regenerare este programabila, pentru a permite adecvarea functionarii statiei la aplicatia specifica si optimizarea consumurile de apa pentru regenerare.

Programatorul electronic V-DUPLEX, care afiseaza coloana aflata in functiune si volumele de apa disponibile pana la urmatoarea regenerare, include o baterie tampon pentru salvarea datelor in memorie inclusiv in cazul lipsei de tensiune.

Toata partea electrica functioneaza la tensiune joasa (12V~ 50 Hz), prin intermediul unui transformator incorporat in alimentator.

Programatorul electronic V-DUPLEX permite:

  • Vizualizarea volumelor de apa tratata disponibile
  • Pornirea de la distanta a regenerarii
  • Inhibarea pornirii regenerarii de la distanta
  • Vizualizarea coloanei aflata in functiune (A/B)
  • Semnalizarea regenerarii in curs si a coloanei aflate in regenerare (A/B), cu indicarea timpului ramas pana la incheierea fazei de regenerare
  • Elaborarea de date statistice (numar de regenerari efectuate si de regenerari neefectuate din cauza lipsei sarii, volume de apa tratata, orele si zilele ultimelor regenerari efectuate, consumuri zilnice medii).

Statia este furnizata impreuna cu conductele de legatura intre cele doua coloane si debitmetrul emitator de impulsuri cu cadran uscat cu totalizator.

In orice moment, independent de programarile facute, este posibil sa se actioneze manual regenerarea coloanei aflate in functiune, prin simpla apasare a unui buton; in acelasi timp, coloana aflata pana atunci in stand-by va intra automat in functiune.

Regenerarea se va realiza automat, iar ulterior sistemul isi va relua functionarea normala programata (functionare semiautomata).

Statiile de dedurizare NOBEL AS/V DUPLEX, ca dealtfel toate celelalte statii de dedurizare NOBEL, sunt predispuse pentru instalarea dispozitivului CL90i sau CL180i, in functie de model, pentru regenerarea autodezinfectanta a masei cationice.

In acest fel, ele sunt intrutotul conforme normativelor europene privind tratamentul apei potabile.

  • Presiune de lucru: 2,0 ÷ 6,0 bar (200 ÷ 600 kPa)
  • Temperatura de lucru: 5 ÷ 40°C (41 ÷ 104°F)
  • Alimentare electrica: 220 V 50/60 Hz 10 W
  • Tensiune de functionare: 12 V 50 Hz (transformator incorporat)

Documentație tehnică

Alte produse din categorie

Disclaimer produs

Pentru orice nelamuriri legate de produsele din subcategoria Statii dedurizare duplex, va rugam nu ezitati sa contactati unul dintre reprezentantii nostri de vanzari.
Preturile afisate in site-ul nostru sunt exprimate in LEI si includ TVA.

Pozele produsului STATIE AUTOMATA DE DEDURIZARE NOBEL AS 1950/V DUPLEX au caracter orientativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. 
Specificatiile tehnice sunt informative, acestea sunt conforme cu datele producatorilor sau distribuitorilor autorizati; Acestea pot fi modificate fara o instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pentru pretul produsului. 
Toate promotiile prezente pe Roinstal sunt valabile in limita stocului disponibil. 
Echipa Roinstal face eforturi permanente pentru a elimina orice posibile erori din aceasta pagina. Fiecare produs prezentat in site-ul nostru beneficiaza de garantia specifica, garantia reala data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali. 

Review-uri și comentarii

Nu există review-uri introduse. Fii primul care adaugă un review!
Adaugă review-ul tău