Set montaj nisa TriVa 225, 400 V, Uwe 106008

Set montaj nisa TriVa 225, 400 V, Uwe 106008

46.131,75 RON TVA inclus
Ținând cont de contextul actual prețurile și stocurile se confirma prin e-mail : office@roinstal.com
ProducătorUWE
Cod intern
RO202300046827
Disponibilitate:În stoc
SKU
AQ106008
Acest produs are termen de livrare de aproximativ 5-7 zile !
- +
Credit module tbi bank 3.3.2

2469.68 Lei x 24 rate

Estimare cost transport
Județ *:
Oraș *:
Cant. *:
Mai multe informații
BrandUWE
Gama de produsNisa
Transport GratuitNu
Garantie[luni]24
Cod internRO202300046827

SET MONTAJ NISA TRIVA 225, 400 V, UWE 106008

 

KIT DE INSTALARE TRIVA

Contracurent JetStream TriVA cu noua tehnologie care creează un flux fluid și puternic, chiar sub nivelul apei. Potrivit pentru formare profesională.

Descărcător în contracurent JetStream TriVA

Noua unitate JetStream TriVA în contracurent cu tehnologia inovatoare Flat-Stream, care creează un flux fluid și puternic, direct sub nivelul apei. 75 - 225 m3/h, care este, de asemenea, potrivit pentru formarea profesională.

Control în 3 trepte prin JetStream PIEZO, nou control sensibil la presiune, cu un singur buton.

Tehnologia Flat-Stream

Oferă un flux extrem de puternic și uniform. Suprafața apei este astfel mai puțin învolburată în comparație cu întrerupătoarele tradiționale în contracurent.

Descărcătoare anti-curent

Extinctorul în contracurent este o structură cu o deschidere de ieșire asemănătoare cu jeturile de apă ale piscinelor de masaj (jacuzzi), doar că pompează o cantitate mult mai mare de apă în piscină, pe care o scoate din aceeași sursă.

Ideea este că oferă un flux puternic de apă, datorită căruia putem înota într-o piscină mai mică - într-un singur loc.

Forma de mișcare este aceeași ca în cazul tradițional, doar un spațiu mult mai mic este suficient pentru aceasta, dacă structura are performanțe adecvate (cel puțin 70-80 m3/h), cu cât avansăm mai mult cu înotul, cu atât mai mult contracurentul ne va împinge înapoi, așa că înotăm, exercităm putere, dar totuși stăm într-un singur loc în piscină.

Scrie-ți părerea!
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm să intri în cont sau să iți faci un cont

Disclaimer produs

Pentru orice nelamuriri legate de produsele din subcategoria Accesorii piscine, va rugam nu ezitati sa contactati unul dintre reprezentantii nostri de vanzari. Preturile afisate in site-ul nostru sunt exprimate in LEI si includ TVA.
Pozele produsului Set montaj nisa TriVa 225, 400 V, Uwe 106008 au caracter orientativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, acestea sunt conforme cu datele producatorilor sau distribuitorilor autorizati; Acestea pot fi modificate fara o instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pentru pretul produsului. Toate promotiile prezente pe Roinstal sunt valabile in limita stocului disponibil.
Echipa Roinstal face eforturi permanente pentru a elimina orice posibile erori din aceasta pagina. Fiecare produs prezentat in site-ul nostru beneficiaza de garantia specifica, garantia reala data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.