Porocell Eco RoundBlock EPS30 1000 x 250 x 250 mm, Hirsch 181001

Porocell Eco RoundBlock EPS30 1000 x 250 x 250 mm, Hirsch 181001

95,70 RON TVA inclus
Ținând cont de contextul actual prețurile și stocurile se confirma prin e-mail : office@roinstal.com
ProducătorHirsch
Cod intern
RO202300047465
Disponibilitate:În stoc furnizor
SKU
AQ181001
Comanda minina 500 RON ! Acest produs are termen de livrare de aproximativ 5-7 zile !
Estimare cost transport
Județ *:
Oraș *:
Cant. *:
Mai multe informații
BrandHirsch
Gama de produsRoundBlock
Transport GratuitNu
Cod internRO202300047465

 

Porocell Eco RoundBlock EPS30 1000 x 250 x 250 mm, Hirsch 181001

 

Element de zidărie pentru piscină.

Design simplu de montare. Este potrivit pentru autoconstrucție, înlocuiește cofrajele și izolația.

Elemente de zidărie Porocell

Datorită designului lor simplu de asamblare, piscinele Porocell sunt, de asemenea, potrivite pentru auto-construcție, cofrajele și izolațiile devin inutile. Cărămizile care compun sistemul sunt realizate din polistiren extrudat de înaltă densitate și pot fi tăiate la fiecare 25 de centimetri cu un ferăstrău sau cuțit. Toate elementele piscinei care urmează să fie instalate, cum ar fi skimmerul, aeratorul, corpurile de iluminat, dispozitivul în contracurent, pot fi instalate ușor și precis. Această lucrabilitate flexibilă permite o mare libertate în proiectarea formei piscinei, adaptându-se și la dimensiunea piscinei.

Cărămizile care alcătuiesc sistemul sunt așezate pe o bază de beton armat, armată cu armatură și umplută cu beton de beton. Un strat de geotextil este plasat pe capul și baza piscinei. Dacă căptușim piscina cu folie prefabricată pe marginea piscinei, atașăm un profil de plastic care permite instalarea ușoară a foliei de piscină.

Aproape 80% din căldură pleacă prin suprafața apei. Cu toate acestea, este foarte recomandat să izolați și pereții piscinei. Cu ajutorul cărămizilor Porocell, apa din piscina noastră se încălzește mai repede, astfel sezonul de scăldat poate începe mai devreme, iar sezonul de sfârșit de vară este mai lung. Piscinele Porocell folosesc energia solară naturală pentru a încălzi piscina. Suplimentând piscina Porocell cu o acoperire pentru piscină, sezonul de scăldat poate fi prelungit semnificativ. Prin extinderea sistemului cu o pompă de căldură cu economie de energie, vă puteți bucura de experiența de a face baie mult mai mult decât în alte tipuri de piscine.

Această proprietate a peretelui depinde și de schimbările de temperatură, cum ar fi efecte de tensiune sau de îngheț, care pot deteriora peretele piscinei și pelicula de căptușeală. Sistemul Porocell, pe de altă parte, previne acest lucru și absoarbe stresul.

 

Scrie-ți părerea!
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm să intri în cont sau să iți faci un cont

Disclaimer produs

Pentru orice nelamuriri legate de produsele din subcategoria Piscine, va rugam nu ezitati sa contactati unul dintre reprezentantii nostri de vanzari. Preturile afisate in site-ul nostru sunt exprimate in LEI si includ TVA.
Pozele produsului Porocell Eco RoundBlock EPS30 1000 x 250 x 250 mm, Hirsch 181001 au caracter orientativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, acestea sunt conforme cu datele producatorilor sau distribuitorilor autorizati; Acestea pot fi modificate fara o instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pentru pretul produsului. Toate promotiile prezente pe Roinstal sunt valabile in limita stocului disponibil.
Echipa Roinstal face eforturi permanente pentru a elimina orice posibile erori din aceasta pagina. Fiecare produs prezentat in site-ul nostru beneficiaza de garantia specifica, garantia reala data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.