Sistem acoperire piscina Shell 600 Rolo Solar, Szavini 196014

Sistem acoperire piscina Shell 600 Rolo Solar, Szavini 196014

74.458,95 RON TVA inclus
Ținând cont de contextul actual prețurile și stocurile se confirma prin e-mail : office@roinstal.com
ProducătorSzavini
Cod intern
RO202300047690
Disponibilitate:În stoc furnizor
SKU
AQ196014
Acest produs are termen de livrare de aproximativ 5-7 zile !
Credit module tbi bank 3.3.2

3980.62 Lei x 24 rate

Estimare cost transport
Județ *:
Oraș *:
Cant. *:
Mai multe informații
BrandSzavini
Transport GratuitNu
Cod internRO202300047690

SISTEM ACOPERIRE PISCINA SHELL 600 ROLO SOLAR, SZAVINI 196014

 

ACOPERIRI TIP RULOU - DISPONIBIL ÎN MAI MULTE CULORI, PENTRU TOATE PISCINELE

Acoperirile de piscine tip rulou sunt printre cele mai performante acoperiri.

Utilizare foarte facilă, după montare doar cu o singură apăsare de buton se poate acoperi sau descoperit piscina.

Aceste tipuri de acoperiri atât din punct de vedere calitativ cât și din punct de vedere estetic sunt printre cele mai bune produse.

Asigură o protecție deosebită împotriva evaporării apei din piscine, folosind acoperirile tip rulou vor scădea consumurile de chimicale, la acoperirile transparente vom obține o încălzire a apei pe cale naturală.

Cu acestea acoperiri piscina va deveni bijuteria grădinii noastre.

Unul din aspectele pozitive ale utilizării acoperirilor tip rulou constă în structura acoperirii, fiind o structură lamelară, ce asigură o etanșare a luciului de apă fiind un sistem ideal împotriva evaporării și pierderilor de căldură.

Acoperirea tip rulou:

Importanța utilizării continue acoperirilor tip rulou la piscină este demonstrată și de pierderile semnificative de energie în timpul utilizării și funcționării piscinelor.

Principala cauză a pierderilor rezultă din evaporarea foarte intensivă( 70%), odată cu evaporarea rezultă și o pierdere de căldură însemnată.

La o piscină rezidențială cu dimensiuni medii pentru o singură zi se pot evapora 100 l de apă, rezultând pierderi de energie de 60 kW

Scrie-ți părerea!
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm să intri în cont sau să iți faci un cont

Disclaimer produs

Pentru orice nelamuriri legate de produsele din subcategoria Piscine, va rugam nu ezitati sa contactati unul dintre reprezentantii nostri de vanzari. Preturile afisate in site-ul nostru sunt exprimate in LEI si includ TVA.
Pozele produsului Sistem acoperire piscina Shell 600 Rolo Solar, Szavini 196014 au caracter orientativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, acestea sunt conforme cu datele producatorilor sau distribuitorilor autorizati; Acestea pot fi modificate fara o instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pentru pretul produsului. Toate promotiile prezente pe Roinstal sunt valabile in limita stocului disponibil.
Echipa Roinstal face eforturi permanente pentru a elimina orice posibile erori din aceasta pagina. Fiecare produs prezentat in site-ul nostru beneficiaza de garantia specifica, garantia reala data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.