Statie automata de demineralizare Nobel DAV 14 max 1.4 mc/h

Statie automata de demineralizare Nobel DAV 14 max 1.4 mc/h

Ținând cont de contextul actual prețurile și stocurile se confirma prin e-mail : office@roinstal.com
ProducătorNobel
Cod intern
RO202100028181
Disponibilitate:În stoc furnizor
SKU
NOBELDAV14
Estimare cost transport
Județ *:
Oraș *:
Cant. *:
Mai multe informații
BrandNobel
Transport GratuitNu
Debitul maxim [mc/h]1.4
Gama de produseStatie demineralizare
Debit maxim [l/h]1400
Garantie[luni]24
Cod internRO202100028181

 

STATIE AUTOMATA DE DEMINERALIZARE NOBEL DAV 14 MAX 1.4 MC/H

 

Demineralizatoare automate cu straturi de rasini schimbatoare de ioni separate (coloana puternic cationica in ciclu HCl, coloana puternic anionica in ciclu NaOH), cu functionare complet automata, controlata de un panou de comanda cu programator electronic computerizat.

Toate modelele sunt furnizate in versiune completa, montate pe skid, si sunt proiectate si realizate pentru a garanta o inalta fiabilitate si o durata lunga de viata.

Toate vanele cu membrana sunt comandate pneumatic si sunt montate pe partea anterioara a coloanelor de rasina.

Panoul de comanda, cu programator electronic computerizat, include toate instrumentele necesare controlarii parametrilor functionali, semnalizare luminoasa si alarma, vizualizarea sinoptica a sistemului hidraulic.

Conductivitatea apei tratate este verificata si afisata continuu; la atingerea unei valori prestabilite, vana de iesire se inchide automat.

In acelasi timp, vana de golire se deschide, pentru o “purjare de proba”, pe o perioada prestabilita;

Daca dupa acest interval calitatea apei revine la o valoare satisfacatoare, sistemul reintra in functiune; altfel, incepe automat ciclul de regenerare, sau un semnal luminos avertizeaza ca este necesara regenerarea.

Aceasta se declanseaza prin simpla apasare a unui buton si se desfasoara automat.

Sistemul include un comutator de trecere de pe functionarea automata pe cea manuala.

Disponibile si in versiunea DUPLEX.

Sistemele de proiectare personalizate sunt de obicei proiectate si fabricate in conformitate cu aplicatii speciale.

Toate sistemele sunt livrate complet cu supape cu membrana simpla, pentru a devia fluxurile in timpul mai multor etape de service-regenerare, debitmetre cu indicarea imediata a debitului de apa in timpul serviciului, debitele de apa, HCI si NaOH in timpul regenerarii.

Toate supapele cu membrana sunt controlate pneumatic si montate pe partea din fata a rasinilor coloana.

Functionarea sistemului este gestionata de un computerizat programator cu microprocesor:

Conductivitatea apei de evacuare este testata continuu si vizualizat: cand calitatea apei produsului ajunge la nivelul prestabilit, supapa de iesire va fi inchisa automat.

In acelasi timp supapa de scurgere va fi deschisa, cu un „test-scurgere” pentru un dispozitiv pre-fixat timp: daca calitatea apei, in acest timp scurt va porni o valoare satisfacatoare, sistemul porneste serviciul: in caz contrar, regenerarea porneste automat (modul automat) sau un semnal luminos alarma avertizeaza ca este necesara regenerarea.

Regenerarea este la inceput doar prin apasarea butonului si va fi automat finalizat (modul buton).

Sistemul include un comutator pentru rotire pe modul complet automat sau pe butonul automat.

„Testdrain” este prezentat pentru a verifica epuizarea reala a rasinilor si nu este o calitate temporara proasta a apei din cauza unei reticente sau altceva.

Placa de control, cu un programator electronic computerizat, include toate instrumentele pentru a verifica toate caracteristicile de operare, semnalele luminoase si alarma, vizualizarea sinoptica a sistemului hidraulic.

Sunt proiectate sistemele descrise in urmatoarele tabele conform apei brute cu caracteristici „medii”;

De aceea lista echipamentelor de linie standard este furnizata doar ca indicatie.

De obicei, caracteristicile fiecarei unitati standard sunt recalculate fiecare timp, conform testului de analiza a apei, pentru a se potrivi sistemului aplicatia speciala

MODELE DISPONIBILE

 • DAV: Vase de rasini fabricate din fibra de sticla
 • DAS: Vase de rasini fabricate din otel carbon acoperit; acoperire interna cu captuseala din plastic sau ebonita, captuseala externa in poliuretanic rezistenta la acid.
 • DAT: Sistem de pat separat de deionizator automat cu turn de decarbonare (cation / turn / anion); vase fabricate in otel carbon acoperit (conform modului DAS), turn de decarbonare realizat din polipropilena
 • Versiuni duplex: Dezionizator automat (DAV, DAS, DAT) dual sistem alternativ de lucru, cu schimb automat de lucru (1 linie intotdeauna in service, 1 linie de regenerare / stand-by).

CARACTERISTICI PRINCIPALE

 • coloane de rasini din fibra de sticla (DAV) sau din otel carbon acoperit cu captuseala interna din plastic sau ebonita (4 mm grosime), captuseala exterioara in pictura rezistenta la acidul poliuretanic (DAS - DAT)
 • turn din polipropilena (numai DAT)
 • fereastra de sticla (numai DAS si DAT)
 • duze difuzoare din polipropilena
 • supape cu membrana cu corp in PVC, membrane in EPDM, cu indicator de deschidere / inchidere
 • conducte, manuale si supape de retinere din PVC
 • debitmetre pentru apa si produse chimice in AISI 316, PVC, PVDF
 • injectoare din PVC (standard)
 • pompe dozatoare pentru produse chimice (numai acolo unde sunt pompe dozatoare solicitat in mod special) tip membrana mecanica, cap in PP, membrana in PTFE
 • patina din otel carbon cu captuseala de protectie, suruburi in 304 SS
 • sonde de conductivitate in PVC cu elecrozi in 316 SS
 • electrovalve pilot pilot de joasa tensiune
 • programator electronic computerizat Simatic S7
 • dulap cu tabla de control cu usa frontala incolora, blocare usa principala comutator, protectie IP55.

Placa de control, cu PLC, este completa cu panou sinoptic pentru vizualizarea circuitului hidraulic si a instrumentelor pentru verificarea caracteristici de operare, semnale luminoase si alarma.

Scrie-ți părerea!
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm să intri în cont sau să iți faci un cont

Disclaimer produs

Pentru orice nelamuriri legate de produsele din subcategoria Sisteme de tratare apa, va rugam nu ezitati sa contactati unul dintre reprezentantii nostri de vanzari. Preturile afisate in site-ul nostru sunt exprimate in LEI si includ TVA.
Pozele produsului Statie automata de demineralizare Nobel DAV 14 max 1.4 mc/h au caracter orientativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, acestea sunt conforme cu datele producatorilor sau distribuitorilor autorizati; Acestea pot fi modificate fara o instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pentru pretul produsului. Toate promotiile prezente pe Roinstal sunt valabile in limita stocului disponibil.
Echipa Roinstal face eforturi permanente pentru a elimina orice posibile erori din aceasta pagina. Fiecare produs prezentat in site-ul nostru beneficiaza de garantia specifica, garantia reala data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.