Statie automata de demineralizare Nobel WD/V2-34 max 3400 l/h

Statie automata de demineralizare Nobel WD/V2-34 max 3400 l/h

Ținând cont de contextul actual prețurile și stocurile se confirma prin e-mail : office@roinstal.com
ProducătorNobel
Cod intern
RO202100028180
Disponibilitate:În stoc furnizor
SKU
NOBELWD/V2-34
Estimare cost transport
Județ *:
Oraș *:
Cant. *:
Mai multe informații
BrandNobel
Transport GratuitNu
Debitul maxim [mc/h]3.4
Gama de produseStatie demineralizare
Debit maxim [l/h]3400
Garantie[luni]24
Cod internRO202100028180

 

STATIE AUTOMATA DE DEMINERALIZARE NOBEL WD/V2-34 MAX 3400 L/H

 

Demineralizatoare automate cu straturi de rasini schimbatoare de ioni separate (coloana puternic cationica in ciclu HCl, coloana puternic anionica in ciclu NaOH), cu functionare complet automata, controlata de un panou de comanda cu programator electronic computerizat.

Toate modelele sunt furnizate in versiune completa, montate pe skid, si sunt proiectate si realizate pentru a garanta o inalta fiabilitate si o durata lunga de viata.

Componente si materiale:

 • Coloane cu rasini schimbatoare de ioni realizate din rasini poliesterice ranforsate cu fibra de sticla;
 • rasini schimbatoare de ioni cu capacitate de schimb ridicata;
 • vane cu membrana cu corpul din PVC si membrana EPDM;
 • vane cu sfera si clapete de sens unic din PVC;
 • vane multifunctie de comanda din ABS Bayer;
 • conducte si fittinguri de interconectare din PVC;
 • skid paletizat din otel cu acoperire anticoroziva.

La cerere, se pot furniza si rezervoarele pentru regenerant (care nu sunt incluse in furnitura standard).

Instalatia include:

 • 2 vane multifunctie de comanda, montate in partea superioara a coloanelor cu rasini, si 4 vane cu membrana, cu comanda pneumatica, pentru devierea fluxurilor de apa in timpul diferitelor faze de regenerare si functionare,
 • un panou de comanda cu programator electronic computerizat cu microprocesor,
 • rotametre pentru indicarea instantanee a debitului de apa in timpul functionarii,
 • conductimetru si sonda de conductivitate pentru controlul calitatii apei la iesire,
 • clapete de sens unic,
 • vane de interceptare si de reglare a debitului pe liniile de aspiratie regenerant.

Functionarea sistemului este gestionata de catre un programator electronic computerizat cu microprocesoare; calitatea apei produse este controlata si indicata continuu de catre un conductimetru digital cu set-point reglabil.

La atingerea valorii de set-point programate a conductivitatii, sistemul intrerupe furnizarea de apa si efectueaza o “purja de proba” pentru un scurt timp.

Daca apa revine la o calitate satisfacatoare dupa acest interval de timp, sistemul revine in functionare; in caz contrar, porneste automat regenerarea (daca instalatia este in modul de functionare automatic) sau se aprinde un semnal luminos de alarma ce avertizeaza cu privire la necesitatea efectuarii regenerarii (mod de functionare push-button).

In acest ultim caz, regenerarea poate fi pornita manual, prin simpla apasare a unui buton, fiind in continuare dusa pana la capat in mod automat.

Sistemul este prevazut cu un comutator pentru alegerea modului de functionare: complet automat sau cu actionare manuala a regenerarii.

“Purja de proba” se efectueaza pentru a confirma ca este vorba despre epuizarea reala a rasinilor schimbatoare de ioni si nu de o scadere temporara a calitatii apei produse, datorata stagnarii apei sau altor motive.

Panoul de comanda este prevazut cu o memorie tampon ce permite salvarea tuturor programarilor efectuate in caz de intrerupere a alimentarii electrice.

Afisajul vizualizeaza in mod continuu conductivitatea apei produse, ciclul de regenerare programat (automat – manual – volum – conductivitate) si valoarea set-pointului programat.

In timpul regenerarii, pe afisaj sunt indicate diferitele faze ale regenerarii in curs.

Este de asemenea disponibil un contact liber de potential, pentru trasmiterea la distanta a alarmei de asteptare a regenerare sau de regenerare esuata.

SPECIFICATII TEHNICE:

 • Presiune de lucru: 2,5 ÷ 4 bar
 • Temperatura de lucru: 5 ÷ 40 °C
 • Alimentare electrica: 220 V / 50 Hz / 100 W
 • Alimentare aer comprimat instrumental: 5 ÷ 6 bar

Scrie-ți părerea!
Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Te rugăm să intri în cont sau să iți faci un cont

Disclaimer produs

Pentru orice nelamuriri legate de produsele din subcategoria Statii demineralizare / denitrificare, va rugam nu ezitati sa contactati unul dintre reprezentantii nostri de vanzari. Preturile afisate in site-ul nostru sunt exprimate in LEI si includ TVA.
Pozele produsului Statie automata de demineralizare Nobel WD/V2-34 max 3400 l/h au caracter orientativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, acestea sunt conforme cu datele producatorilor sau distribuitorilor autorizati; Acestea pot fi modificate fara o instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pentru pretul produsului. Toate promotiile prezente pe Roinstal sunt valabile in limita stocului disponibil.
Echipa Roinstal face eforturi permanente pentru a elimina orice posibile erori din aceasta pagina. Fiecare produs prezentat in site-ul nostru beneficiaza de garantia specifica, garantia reala data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.